Yönetim Kurulu Kararları
Atamalar
Bilimsel Yayınlar
Yurtdışı Görevlendirmeler
Bilimsel Toplantılar
Haberler
Sportif Etkinlikler
Sosyal Tesisler Müdürlüğü
eski sayilar

yönetim kurulu kararları Başa Dön

Matematik Bölümü Öğretim Üyelerinden Doç.Dr. Ayşe Aslı Berkman, Doçent kadrosuna atandı.

Ortaöğretim Fen ve Matematik Alanları Bölümü Öğretim Üyelerinden Doç.Dr. Ayhan Kürşat Erbaş, Doçent kadrosuna atandı.

Şehir ve Bölge Planlama Bölümü Öğretim Üyelerinden Doç.Dr. Bahar Gedikli, Doçent kadrosuna atandı.

Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyelerinden Doç.Dr. Mehmet Halit S. Oğuztüzün, Doçent kadrosuna atandı.

yurtdışı görevlendirmelerBaşa Dön

Kimya Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyelerinden Prof.Dr. Ülkü Yılmazer, 22 Ocak-14 Şubat 2011 tarihleri arasında Stevens Institute of Technology’de araştırma yapmak üzere ABD’ye gidecektir.

Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyelerinden Doç.Dr. Sabine Strasser, 19-22 Ocak 2011 tarihleri arasında düzenlenen “Invitation to Participate in FEMCIT Meeting and Conference” adlı konferansa katılmak üzere Oslo’ya gidecektir.

Sosyal Bilimler Enstitüsü Araştırma Görevlilerinden Figen Uzar Özdemir, 19-23 Ocak 2011 tarihleri arasında düzenlenen “I.N.T.E.G.R.A.T.I.O.N.” adlı kongreye bildiri sunmak üzere Almanya’ya gidecektir.

İnşaat Mühendisliği Bölümü Araştırma Görevlilerinden M.Abdullah Sandıkkaya, 20-21 Ocak 2011 tarihleri arasında düzenlenen “SHARE Projesi WP4 yıllık toplantısı”na katılmak üzere İsviçre’ye gidecektir.

Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü Araştırma Görevlilerinden Ekrem Bayraktar, 23-27 Ocak 2011 tarihleri arasında düzenlenen “The 24th International Conference on Micro Electro Mechanical Systems MEMS 2011” adlı toplantıya bildiri sunmak üzere Meksika’ya gidecektir.

haberler Başa Dön

TEZ SAVUNMALARI


Havacılık ve Uzay Mühendisliği Bölümü Doktora Öğrencilerinden Monier A.K.Elfarra, “Horizontal Axis Wind Turbine Rotor Blade: Winglet and Twist Aerodynamic Design and Optimization Using Cfd” konulu tezini 21 Ocak 2011 tarihinde, saat 09.30’da Havacılık ve Uzay Mühendisliği Bölümü seminer Salonunda savunacaktır.

Çevre Mühendisliği Bölümü Doktora Öğrencilerinden Çiğdem Moral, “Production of Alginate From Azotobacter Vinelandıı and Its Use in  Water and Wastewater Treatment” konulu tezini 24 Ocak 2011 tarihinde, saat 14:00’de Çevre Mühendisliği Bölümü Toplantı Salonunda savunacaktır.

Bilim ve Teknoloji Politikası Çalışmaları Ana Bilim Dalı Doktora Öğrencilerinden Vedat Sinan Tandoğan, “Impact Analysis of Industrial Research and Development Subsidy Programs in Turkey: An Appraisal of Quantitative Approaches” başlıklı tezini 21 Ocak 2011 tarihinde, saat 13.00 de İİBF A Binası F109 nolu seminer salonunda savunacaktır.

KÜLTÜREL ETKİNLİKLER


KÜLTÜR VE KONGRE MERKEZİ
OCAK AYI ETKİNLİKLERİ
20 Ocak 2011 
Beşiktaş Kültür Merkezi 
“Caveman Tiyatro Oyunu”
Kemal Kurdaş Salonu    / 20:00
 

VEFAT

Mühendislik Bilimleri Bölümü Öğretim Üyelerinden Y.Doç.Dr.Senih Gürses ve Sağlık ve Rehberlik Merkezi Göz Hastalıkları Uzmanı Dr.Özlem Gürses Şahin’in annesi Naciye Gürses, 9 Ocak 2011 tarihinde vefat etmiştir. Merhumeye Tanrı’dan rahmet, kederli ailesine başsağlığı ve sabır dileriz.

Temel İngilizce Bölümü Öğretim Görevlilerinden Hale Binay’ın annesi Lamia Kıpçak, 10 Ocak 2011 tarihinde vefat etmiştir. Merhumeye Tanrı’dan rahmet, kederli ailesine başsağlığı ve sabır dileriz.

sportif etkinlikler Başa Dön

KAYAK TAKIMI

6-8 Ocak 2011 tarihleri arasında Ilgaz’da Kayak Federasyonu tarafından düzenlenen Kayak İl Birinciliği müsabakalarına üniversitemiz Kayak Takımı da katılmış ve takım halinde 2. olmuştur. Bireysel dereceler aşağıdadır:

KAYAK

Alp Disiplini Slalom (Erkek) - Zamirbek Manasov 3.
Alp Disiplini B. Slalom (Erkek) - Güner Doğan 3.
Alp Disiplini Slalom (Bayan) - Ayşegül Yılmaz 1.
Alp Disiplini B. Slalom (Bayan) - Nilüfer Ercan 1.
Alp Disiplini B. Slalom (Bayan) - Ayşegül Yılmaz 2.

SNOWBOARD
Büyük bayanlar Selen Caner 1.
Genç erkekler Ozan Boztepe 1. -Burak Can Muratoğlu 2.
Büyük Erkekler Baran Tansel 2. -Durukan Tamkan 3.

ÜNİVERSİTELERARASI KIŞ OYUNLARI

19–26 Aralık 2010 tarihleri arasında Erzurum’da düzenlenen Üniversitelerarası Kış Oyunları müsabakalarına, üniversitemiz Buz Hokeyi ve Curling Takımları da katılmış ve Bayan Buz Hokeyi Takımımız 3. olmuştur.

sosyal tesisler müdürlüğü Başa Dön

KONUT HABERLERİ

KİRALIK DAİRELER

*Başkent Üniversitesi girişinde Mesa Çamlıpark Sitesi’nde 2+1 yeni daire. Tel.0533 669 36 18
*Yüzüncü Yıl Karakusunlar Mahallesi’nde MEKO Sitesi’nde, 3+1, bakımlı daire. Tel: 0532 622 46 78

TÜM GEZİLER VE KONUT HABERLERİ İÇİN TEL.: 210 36 11


DUYURU

Yuva ve Anaokulumuza 2006, 2007, 2008 doğum tarihli öğrenciler için yapılacak olan başvurular 31 Mayıs 2011 mesai bitimine kadar kabul edilecektir. Bu tarihten sonra yapılacak başvurular bir sonraki yıl değerlendirmeye alınacaktır. Başvuruların Yuva ve Anaokulu Müdürlüğü’ne yapılması gerekmektedir.



Başa Dön

This week, Bu Hafta has been visited times.
Please send any comments, contributions and feedback to Webadm.

<