Yönetim Kurulu Kararları
Atamalar
Bilimsel Yayınlar
Yurtdışı Görevlendirmeler
Bilimsel Toplantılar
Haberler
Sportif Etkinlikler
Sosyal Tesisler Müdürlüğü
eski sayilar

 

yurtdışı görevlendirmelerBaşa Dön

Fizik Bölümü öğretim üyelerinden Prof. Dr. Mehmet Parlak ve Prof. Dr. Raşit Turan, 21-25 Ocak 2013 tarihleri arasında Victoria Üniversitesi’nde laboratuvar ve cihaz alt yapısını inceleyerek bilimsel ortak çalışmalarda bulunmak üzere Kanada’ya gideceklerdir.

Kimya Bölümü öğretim üyelerinden Prof. Dr. Metin Balcı, 23-25 Ocak 2013 tarihleri arasında düzenlenen “Pure Applied Chemistry International Conference” adlı proje etkinliğine katılmak üzere Tayland’a gidecektir.

Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerinden Prof. Dr. C.Hakan Gür, 23-25 Ocak 2013 tarihleri arasında Azerbaycan Respublikası Dövlet Neft Şirketi’nin TÜRKAK adına laboratuvar akreditasyonu denetiminde bulunmak üzere Azerbaycan’a gidecektir.

Uluslararası İlişkiler Bölümü öğretim üyelerinden Prof. Dr. A.Nuri Yurdusev, 23-27 Ocak 2013 tarihleri arasında düzenlenen “Bangkok International Conference on Social Science” adlı toplantıya katılmak üzere Tayland’a gidecektir.

Kimya Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerinden Prof. Dr. Timur Doğu, 24-27 Ocak 2013 tarihleri arasında düzenlenen “European Network for Engineering Education ENAEE EUR-ACE Label Committee” adlı toplantıya katılmak komite üyesi olarak katılmak üzere Fransa’ya gidecektir.

Endüstri Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerinden Prof. Dr. Murat Köksalan, 27 Ocak-4 Şubat 2013 tarihleri arasında Salt Lake City’de araştırma yapmak üzere ABD’ye gidecektir.

İktisat Bölümü öğretim üyelerinden Doç. Dr. Işıl Erol, 21-23 Ocak 2013 tarihleri arasında düzenlenen “EE-T-Economic e-Translations into and From European Languages” adlı toplantıya bildiri sunmak üzere Fransa’ya gidecektir.

Eğitim Bilimleri Bölümü öğretim üyelerinden Y. Doç. Dr. Evrim Baran, 21 Ocak-1 Şubat 2013 tarihleri arasında “Veterinerlik Fakültesi’ndeki derslerin online tasarım, geliştirme ve uygulama süreçlerine sosyal medya entegrasyonu” konulu proje yazmak konusunda Münih Üniversitesi ile işbirliği başlatmak üzere Almanya’ya gidecektir.

Enformatik Enstitüsü Bilişim Sistemleri EABD öğretim üyelerinden Y. Doç. Dr. Banu Günel, 27 Ocak-2 Şubat 2013 tarihleri arasında düzenlenen “LLP Erasmus Program Teaching Staff Mobility” adlı toplantıya katılmak üzere İngiltere’ye gidecektir.

Matematik Bölümü araştırma görevlilerinden Murat Uzunca, 21 Ocak-22 Şubat 2013 tarihleri arasında Zuse Enstitüsü’nde Dr. Martrin Weiserin araştırma grubu ile çalışmalar yapmak üzere Almanya’ya gidecektir.

Biyoloji Bölümü araştırma görevlilerinden Aslı Özdilek, 21 Ocak-17 Nisan 2013 tarihleri arasında doktora tez konusunda Mississippi State University’de araştırmalar yapmak üzere ABD’ye gidecektir.

Biyoloji Bölümü araştırma görevlilerinden Seher Gök, 24 Ocak-8 Şubat 2013 tarihleri arasıda düzenlenen Raman görüntüleme tekniğinin biyolojik uygulamaları ile ilgili bir eğitime katılmak üzere ABD’ye gidecektir.

haberler Başa Dön

TEZ SAVUNMASI

İşletme Bölümü doktora öğrencilerinden Ülkem BAŞDAŞ “Event Study Methodology for the Istanbul Stock Exchange” konulu tezini 25 Ocak 2013 tarihinde, saat 11.00’de G263 Nolu seminer odasında savunacaktır.


Makina Mühendisliği Bölümü doktora öğrencilerinden Murat Aykan “Identification of Localized Nonlinearity for Dynamic Analysis of Structures” konulu tezini 25 Ocak 2013 tarihinde saat 09:00’da Makina Mühendisliği Bölümü E-108 Odasında savunacaktır.


ÖĞRETİM ÜYELERİMİZİN BAŞARILARI

2. Ege Ar-Ge ve Teknoloji Günleri etkinliği kapsamında “Üniversite Patentleri Yarışıyor” 28-30 Kasım 2012 tarihleri arasında Ege Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilmiştir. Yarışmaya başvuran 129 buluştan 12’si finale kalmış olup, bu buluşlar faydalı Model, Patent Başvuru ve Patent Tescil olmak üzere 3 ayrı kategoride değerlendirilmiştir. ODTÜ Teknokent Teknoloji Transfer Ofisi Portföyünde yer alan buluşlarımızdan Patent Başvuru kategorisinde Doç. Dr. Haluk Külah’a ait “Koklear Implantlar için MEMS Piezoelektrik Enerji Üreteci” buluşu 1., Prof. Dr. Nevzat Güneri Gencer ve Can Barış Top’a ait “Hibrit Mekanik-Elektromanyetik Görüntüleme Metodu ve Bu Metodu Kullanan Sistem” buluşu 4. olmuştur.

Patent Tescil kategorisinde yer alan Prof. Dr. Vasıf Hasırcı, Nihal Engin Vrana ve Pınar Zorlutuna’ya ait “Katmanlı, Yüzeyi Desenli Biyomalzemeler ve Doku Mühendisliği İskeleleri” buluşu 1. seçilmiştir.

Bu başarılarından dolayı öğretim üyelerimiz Prof. Dr. Nevzat Güneri Gencer, Prof. Dr. Vasıf Hasırcı, Doç. Dr. Haluk Külah ve öğrencileri Dr. Nihal Engin Vrana, Dr. Pınar Zorlutuna ve Can Barış Top'u tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.




OKULA KİTAP YARDIMI

Ağrı’nın Yeşilçay Köyünden kitap yardımı istediğinde bulunan öğrencilere ulaştırılmak üzere ODTÜ Gönüllüleri ve Emeklileri Yardımlaşma Derneği kampanya başlatmıştır.
Kitap, kırtasiye yardımında bulunacaklar yardımlarını Bekir Eke’ye (Halkla İlişkiler Müdürlüğü) ulaştırabilirler.

Bilgi için: 2140



DUYURU

Yuva ve Anaokulu’ na 2008, 2009, 2010 doğum tarihli öğrenciler için yapılacak olan başvurular 31 Mayıs 2013 mesai bitimine kadar kabul edilecektir. Ayrıca bu dönem 4 + 4 + 4 Eğitim-Öğretim sistemine göre; 2011 doğum tarihli öğrencilerin (ilk üç ay : Ocak, Şubat, Mart ) başvuruları da kabul edilecektir. Bu tarihten sonra yapılacak başvurular bir sonraki yıl değerlendirmeye alınacaktır.
Başvuruların Yuva ve Anaokulu Müdürlüğü’ne yapılması gerekmektedir.



YANILTICI E-POSTA MESAJLARI
HAKKINDA UYARILAR

Üniversitemizin e-posta servisi tarafından geliyormuş gibi gösterilen ve kullanıcı kodu, şifre, vb. kişisel bilgilerinizi isteyen e-postalar gönderilmektedir. İnternet dünyasında (Ör. bankacılık, vb. alanlarda) sıklıkla rastlanmakta olan ve "Phishing" olarak adlandırılan bu tür e-postalar, bilgileri çalmayı ve kötü amaçlar için kullanmayı hedefleyen girişimlerdir.
ODTÜ Bilgi İşlem Daire Başkanlığı, kullanıcılarından bu tür bilgileri web ya da e-posta aracılığıyla göndermesini kesinlikle istememektedir. Bu tür mesajları lütfen dikkate almayınız ve şifrenizi hiçbir durumda, sözlü veya yazılı olarak bir başkasına vermeyiniz. Şifrenizi bir başkası ile paylaştıysanız mutlaka en kısa sürede değiştiriniz.
Bu tür e-postaların bir bölümü merkezi sunucularımız üzerinde otomatik olarak filtrelenmekte ve hiçbir zaman kullanıcılarımıza ulaştırılmamaktadır. Ancak, kurumların spam filtrelerine takılmaması için kaynak ve içerikleri "Phishing" faaliyeti içinde olan kişilerce sürekli olarak değiştirilmekte olan bu tür e-postaların dağılımının tümüyle engellenmesi, bu çeşitlilik nedeniyle teknik olarak mümkün olamamaktadır.



sosyal tesisler müdürlüğü Başa Dön

KONUT HABERLERİ

KİRALIK DAİRELER

*Çukurambar’da 5+2, kombili, eşyalı, ters dubleks. Tel: 0507 210 20 57 / 0507 551 30 13

SATILIK DAİRELER

*Altınova ve Akyurt’ta Ankara Uluslararası Fuar Alanına yakın, imarlı, imarsız, arsa, tarla, sanayi arsası. Her bütçeye uygun. Tel: 0505 268 83
*Cevizlidere – Gökkuşağı Mahallesi, Konya Yolu Opet yakınında, 3+1 daire. Tel: 210 74 84

TÜM GEZİLER VE KONUT HABERLERİ İÇİN TEL.: 210 36 10 - 11


Başa Dön

This week, Bu Hafta has been visited times.
Please send any comments, contributions and feedback to Webadm.

<