Yönetim Kurulu Kararları
Atamalar
Bilimsel Yayınlar
Yurtdışı Görevlendirmeler
Bilimsel Toplantılar
Haberler
Sportif Etkinlikler
Sosyal Tesisler Müdürlüğü
eski sayilar

 

yurtdışı görevlendirmelerBaşa Dön

Havacılık ve Uzay Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerinden Prof.Dr. Nafiz Alemdaroğlu, 8-11 Ocak 2014 tarihleri arasında düzenlenen “NATO-Center for Manihime Research and Experimentation La Specia’da jüri üyeliği yapmak üzere İtalya’ya gidecektir.

Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerinden Y.Doç.Dr. Sinan Kalkan, 8-13 Ocak 2014 tarihleri arasında EU Human Brain Project projesi panel üyeliği için İngiltere’ye gidecektir.

Psikoloji Bölümü araştırma görevlilerinden Buse Gönül, 9-11 Ocak 2014 tarihleri arasında düzenlenen “14th Conference on Cognitive Development” adlı konferansa katılmak üzere Macaristan’a gidecektir.

Fen Bilimleri Enstitüsü araştırma görevlilerinden Sibel Uzuner, 10 Ocak 2014 tarihinden itibaren 6 ay süre ile North Carolina State University’de araştırmalar yapmak üzere ABD’ye gidecektir.

bilimsel toplantılarBaşa Dön

6 Ocak 2014

İktisat Bölümü'nce, “Witchcraft Beliefs and the Erosion of Trust: Evidence from Sub-Saharan Africa” konulu seminer düzenlenmiştir. Boris Gershman (American University) tarafından verilecek seminer İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi A Binası'nda F-106 nolu seminer odasında saat 14.00'de başlayacaktır.


haberlerBaşa Dön

TEZ SAVUNMASI

Enformatik Enstitüsü Bilişim Sistemleri Anabilim Dalı doktora öğrencisi Emrah Aşan  “Systems Engineering Software Product Line Management” konulu tezini 10 Ocak 2014 tarihinde Enformatik Enstitüsü A-108 numaralı toplantı salonunda saat 14.00’da savunacaktır.


BİLGİSAYAR VE ÖĞRETİM TEKNOLOJİLERİ BÖLÜMÜ ARAŞTIRMA PROJESİ - ANKET

(Anketi doldur, kampus/dünya ağaçlansın! Sana göre Anket, bize göre Ağaç! Anket 5 Dakika, Ağaç 500 Yıl!)


Duyuru Metni (öğrenciler),
Sevgili ODTÜ öğrencileri,

Sosyal medya kullanım alışkanlıklarını ölçmek ve sosyal medya ortamlarının eğitimde nasıl daha etkin kullanılabileceğini belirlemek için bir araştırma projesi yürütüyoruz. Proje kapsamında hazırladığımız anket (https://survey.metu.edu.tr/65631) ile ODTÜ öğrencilerinin sosyal medyayı ne kadar ve nasıl kullandığını belirlemeye çalışıyoruz. Hiçbir kişisel bilgi istemeyen ve toplamda yalnızca altı dakikanızı alacak anketi doldurursanız araştırmamıza büyük katkıda bulunmuş olacaksınız. Buna ek olarak doldurulan anket sayısı ile orantılı olarak TEMA’ya bağışta bulunulacaktır.

Anketin web adresi: https://survey.metu.edu.tr/65631
http://tinyurl.com/odtuogrenci

İlginize teşekkür ederiz.

Dr. İlknur Çelik (cilknur@metu.edu.tr)
Dr. Göknur Kaplan Akıllı (akilli@metu.edu.tr)
Tayfun Can Onuk (onuk@metu.edu.tr)

Dear Students,
This is a call for participation in an online survey (in Turkish only).
Kind regards

Dr. İlknur Çelik (cilknur@metu.edu.tr)
Dr. Göknur Kaplan Akıllı (akilli@metu.edu.tr)
Tayfun Can Onuk (onuk@metu.edu.tr)

Duyuru Metni (hocalar),
Sayın ODTÜ mensupları,

Sosyal medya kullanım alışkanlıklarını ölçmek ve sosyal medya ortamlarının eğitimde nasıl daha etkin kullanılabileceğini belirlemek için bir araştırma projesi yürütüyoruz. Proje kapsamında hazırladığımız anket (https://survey.metu.edu.tr/88334) ile ODTÜ akademisyen ve öğrencilerinin sosyal medyayı ne kadar ve nasıl kullandığını belirlemeye çalışıyoruz. Hiçbir kişisel bilgi istemeyen ve toplamda yalnızca altı dakikanızı alacak anketi doldurursanız araştırmamıza büyük katkıda bulunmuş olacaksınız. Buna ek olarak doldurulan anket sayısı ile orantılı olarak TEMA’ya bağışta bulunulacaktır.

Anketin web adresi: https://survey.metu.edu.tr/88334
http://tinyurl.com/odtuhoca

İlginize teşekkür ederiz.

Dr. İlknur Çelik (cilknur@metu.edu.tr)
Dr. Göknur Kaplan Akıllı (akilli@metu.edu.tr)
Tayfun Can Onuk (onuk@metu.edu.tr)


YANILTICI E-POSTA MESAJLARI
HAKKINDA UYARILAR

Üniversitemizin e-posta servisi tarafından geliyormuş gibi gösterilen ve kullanıcı kodu, şifre, vb. kişisel bilgilerinizi isteyen e-postalar gönderilmektedir. İnternet dünyasında (Ör. bankacılık, vb. alanlarda) sıklıkla rastlanmakta olan ve "Phishing" olarak adlandırılan bu tür e-postalar, bilgileri çalmayı ve kötü amaçlar için kullanmayı hedefleyen girişimlerdir.
ODTÜ Bilgi İşlem Daire Başkanlığı, kullanıcılarından bu tür bilgileri web ya da e-posta aracılığıyla göndermesini kesinlikle istememektedir. Bu tür mesajları lütfen dikkate almayınız ve şifrenizi hiçbir durumda, sözlü veya yazılı olarak, bir başkasına vermeyiniz. Şifrenizi bir başkası ile paylaştıysanız mutlaka en kısa sürede değiştiriniz.
Bu tür e-postaların bir bölümü merkezi sunucularımız üzerinde otomatik olarak filtrelenmekte ve hiçbir zaman kullanıcılarımıza ulaştırılmamaktadır. Ancak kurumların spam filtrelerine takılmaması için kaynak ve içerikleri "Phishing" faaliyeti içinde olan kişilerce sürekli olarak değiştirilmekte olan bu tür e-postaların dağılımı, bu çeşitlilik nedeniyle teknik olarak tümüyle engellenememektedir.



kültürel etkinliklerBaşa Dön

KÜLTÜR VE KONGRE MERKEZİ
OCAK 2014 AYI ETKİNLİKLERİ

10 Ocak 2014
“Yaşamaya Dair” Tiyatro Oyunu
Aysa Organizasyon
Kemal Kurdaş Salonu / 20:00

11 Ocak 2014
“Kim Korkar Hain Kurttan” Tiyatro Oyunu
Aysa Organizasyon
Kemal Kurdaş Salonu / 20:00

14 Ocak 2014
“Emma Kirkby, Ingrid Seifert ve İzmir Barok Konseri”
Bachfest Ankara
Kemal Kurdaş Salonu / 20:00

15 Ocak 2014
“10. Yıl Konseri”
Türk Halk Müziği Personel Korosu
Kemal Kurdaş Salonu / 20:00

16 Ocak 2014
“İncesaz Konseri”
ODTÜ Mezunları Derneği
Kemal Kurdaş Salonu / 20:00

20 Ocak 2014
“Ferhangişeyler Tiyatrosu”
Resital Sanat Yapım
Kemal Kurdaş Salonu / 20:00

22 Ocak 2014
“Ayhan Sicimoğlu Allstar Konseri”
Sayı  Organizasyon
Kemal Kurdaş Salonu / 20:00

31 Ocak 2014
“ODTÜ Mezunları Türk Müziği Koro Konseri”
ODTÜ Mezunları Derneği
Kemal Kurdaş Salonu / 20:00

Bilet Satış Ofisi : 41 62


KONSER

İncesaz Ankara seyircisine yeni bir müzik ziyafeti tattırmak için yeni albümünden de seslendireceği şarkılarla 16 Ocak 2014 tarihinde ODTÜ KKM'de aramızda olacak.

İncesaz 1996 yılında Murat Aydemir, Derya Türkan ve Cengiz Onural tarafından kuruldu. Üçlü yolculuklarına Cengiz Onural'ın besteleriyle başladı. Farklı albümlerinde Melihat Gülses, Dilek Türkan, Bora Ebeoğlu, Cengiz Özkan solistlik yaptı. Zamanla Murat Aydemir bestelerinin yanı sıra geleneksel Türk müziği repertuarından seçtikleri eserleri de kendi zevk ve anlayışlarına göre yorumladılar. Grubun Eski Nisan, Eylül Şarkıları, İstanbul'a Dair, Mazi Kalbimde, Elif, Kalbimdeki Deniz ve Yollar isimli albümleri bulunmaktadır.

Gitar: Cengiz Onural
Tambur: Murat Aydemir
Kanun: Taner Sayacıoğlu
Solist: Ezgi Köker, Bora Ebeoğlu
Perküsyon: Türker Çolak
Bas: Volkan Hürsever
Kemençe: Emre Erdal

Tarih: 16 Ocak 2014 Perşembe, Saat: 20.00
Yer: ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi, Kemal Kurdaş Salonu
Bilet fiyatları: 30, 40, 50 TL.



09-10 Ocak 2014

Müzikal Topluluğu’nca "Carnevil" adlı müzikal sahnelenecektir.
Yer: Mimarlık Amfisi  -  Saat: 20.00



VEFAT

Isı Su İşletme Müdürlüğü personeli İsa Topal’ın babası Habib Topal 1 Ocak 2014 tarihinde vefat etmiştir. Merhuma Tanrı’dan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz.

sosyal tesisler müdürlüğü

KONUT HABERLERİ

KİRALIK DAİRELER

*Aşağı Ayrancı’da, 1+1, . 800 lira + yakıt ödemesi olan, merkezi sitem ısıtmalı daire. Tel: 0532 567 86 21
*Çiğdem Mahallesi’nde, 3+1 daire. Tel: 0537 964 64 65

TÜM KONUT HABERLERİ İÇİN 3610-3611



Başa Dön

Please send any comments, contributions and feedback to Webadm.

<