Yönetim Kurulu Kararları
Atamalar
Bilimsel Yayınlar
Yurtdışı Görevlendirmeler
Bilimsel Toplantılar
Haberler
Sportif Etkinlikler
Sosyal Tesisler Müdürlüğü
eski sayilar

yönetim kurulu kararlarıBaşa Dön

Eğitim Fakültesi Yabancı Diller Eğitimi Bölümü öğretim üyelerinden Doç.Dr. Margaret J-M.Sönmez Doçent kadrosuna atandı.

Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü öğretim üyelerinden Doç.Dr. Saniye Tuğba Tokel Doçent kadrosuna atandı.


atamalar Başa Dön

Sosyal Bilimler Enstitüsü Asya Çalışmaları EABD Başkanlığı'na 24 Ağustos 2020 tarihinden itibaren Dr.Öğr.Üyesi Şerif Onur Bahcecik atandı.


yurtdışı görevlendirmelerBaşa Dön

Enformatik Enstitüsü öğretim üyelerinden Dr.Öğr.Üyesi Elif Sürer 14-16 Eylül 2020 tarihleri arasında Belçika’da çevrimiçi olarak düzenlenen “EAI Goodtechs 2020 6.EAI International Conference on Smart Objects and Technologies for Social Good” adlı konferansa katılacaktır.


haberlerBaşa Dön

“BİLİM HAYATTIR”

Bilimin keyifli yüzünü hayattan örnekler sunarak toplumun her kesimine ulaştırmak amacıyla GİSAM'da yeni oluşturulan radyo stüdyosunda ODTÜ'lü akademisyen ve öğrenciler tarafından hazırlanan ve ilk sezonu TRT Radyo 1'de yayınlanan "Bilim Hayattır" isimli radyo programımızın tüm bölümlerine ODTÜ Spotify ve ODTÜ Podcast kanallarından ulaşabilirsiniz.

ODTÜ Spotify Podcast Kanalı:
http://spoti.fi/3hT22P4

ODTÜ Podcast Kanalı:
https://basinda.metu.edu.tr/icerik/podcast






VEFAT

Mühendislik Fakültesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü emekli öğretim üyesi ve eski Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muharrem Timuçin 29 Ağustos 2020 tarihinde vefat etmiştir. Merhuma Tanrı'dan rahmet, kederli ailesine ve dostlarına başsağlığı ve sabır dileriz.

Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Neşe Yalabık, 31 Ağustos 2020 tarihinde vefat etmiştir. Merhumeye Tanrı'dan rahmet, kederli ailesine ve dostlarına başsağlığı ve sabır dileriz.

Ağaçlandırma ve Çevre Düzenleme Müdürlüğü'nden emekli Sait Can 26 Ağustos 2020 tarihinde vefat etmiştir. Merhuma Tanrı'dan rahmet, kederli ailesine ve dostlarına başsağlığı ve sabır dileriz.

Sağlık ve Rehberlik Merkezi'nden emekli Turan Kaydım, 29 Ağustos 2020 tarihinde vefat etmiştir. Merhuma Tanrı'dan rahmet, kederli ailesine ve dostlarına başsağlığı ve sabır dileriz.

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı’ndan emekli Recep Helvacıoğlu, 7 Eylül 2020 tarihinde vefat etmiştir. Merhuma Tanrı'dan rahmet, kederli ailesine ve dostlarına başsağlığı ve sabır dileriz.

İç Hizmetler Müdürlüğü’nden emekli Hüseyin Şakalakoğlu, 10 Eylül 2020 tarihinde vefat etmiştir. Merhuma Tanrı'dan rahmet, kederli ailesine ve dostlarına başsağlığı ve sabır dileriz.

Maden Mühendisliği Bölümü emekli öğretim üyesi Prof.Dr. Hayri Erten 10 Eylül 2020 tarihinde vefat etmiştir. Merhuma Tanrı'dan rahmet, kederli ailesine ve dostlarına başsağlığı ve sabır dileriz.

Mimarlık Fakültesi’nde görevli Bünyamin Sağır'ın babası İsmail Sağır 18 Ağustos 2020 tarihinde vefat etmiştir. Merhuma Tanrı'dan rahmet, kederli ailesine başsağlığı ve sabır dileriz.

Fen Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Kimya Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Ali Çırpan'ın annesi Saadet Çırpan 21 Ağustos 2020 tarihinde vefat etmiştir. Merhumeye Tanrı'dan rahmet, kederli ailesine başsağlığı ve sabır dileriz.

İç Hizmetler Müdürlüğü'nde görevli Erdoğan Özdemir'in babası Nurettin Özdemir 25 Ağustos 2020 tarihinde vefat etmiştir. Merhuma Tanrı'dan rahmet, kederli ailesine başsağlığı ve sabır dileriz.

İç Hizmetler Müdürlüğü'nde görevli Murat Yiğit'in annesi Meryem Yiğit 28 Ağustos 2020 tarihinde vefat etmiştir. Merhumeye Tanrı'dan rahmet, kederli ailesine başsağlığı ve sabır dileriz.

Matematik Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Ahmet Beyaz'ın babası Basri Beyaz, 31 Ağustos 2020 tarihinde vefat etmiştir. Merhuma Tanrı'dan rahmet, kederli ailesine başsağlığı ve sabır dileriz.

İleri Teknolojilerde Test ve Ölçüm Merkezi'nde (Merkez Laboratuvarı) görevli Ürün Duru'nun babası İcabi Yav, 29 Ağustos 2020 tarihinde vefat etmiştir. Merhuma Tanrı'dan rahmet, kederli ailesine başsağlığı ve sabır dileriz.

Endüstri Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Dr.Öğr.Ü. Özgen Karaer'in babası Özay Karaer 12 Eylül 2020 tarihinde vefat etmiştir. Merhuma Tanrı'dan rahmet, kederli ailesine başsağlığı ve sabır dileriz.




KÜTÜPHANE VE DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞI
NEW ARRIVALS

ODTÜ Kütüphanesine yeni gelen kitapların listesi aylık olarak WEB sayfamızda New Arrivals başlığı altında yayınlanmaktadır.

Kütüphaneye alınmasını istediğiniz kitaplar için http://library.metu.edu.tr/acquire sayfasını ziyaret ediniz.


Başa Dön

Please send any comments, contributions and feedback to Webadm.